maandag 24 juni 2019

2019-06-22 slotfeest met barbecue



89 deelnemers op ons jaarlijks slotfeestje. 
Georges gaf een kort overzicht van de afgelopen activiteiten. De dames van ons bestuur werden letterlijk in de bloemetjes gezet. Dit als kleine compensatie voor de vele uren dat manlief bezig is met het maken van kwb. Ook onze losse medewerkers werden bedankt voor hun onbaatzuchtige inspanningen.

 In 2012 startte ons bestuur met de verkiezingen van een verdienstelijk lid. Een lid dat een bijzondere of opmerkelijke bijdrage levert krijg deze titel voor één jaar toegewezen. Voor 2019-2020 werd Erik Stans als waardig opvolger van Lucien Hamers gekozen. Uit handen van bestuurslid en zus "Vera" kreeg hij een mooie herinnering. Proficiat Erik... Jouw naam zal eeuwig schitteren in onze eregalerij.

 Na het officiële gedeelte kon men aanschuiven aan de lekkere BBQ. De inspanningen van Krista en haar team worden steeds geapprecieerd. Na het eten was er tijd voor een drankje en een babbel. Dank aan iedereen die "acte de présence" gaf aan ons slotfeestje. 

Het bestuur wenst jullie een zeer goede vakantieperiode...Tot een volgende activiteit. (aanstaande zondag: mis in de dekenale kerk met een drankje)